Top Social

Vauva- ja perheruokareseptejä oman kodin koekeittiöstä

Punaposken lempipuuro, 6kk+

10/09/2015

Tuore omenaraaste antaa puurolle raikkaan, makean aromin. Kokonaiset puolukat poksahtelevat mukavasti pienessä suussa muutoin samettisen puuron seasta. 

Punaposken lempipuuro, 6kk+

1 annos

1 dl puurohiutaleita (esim. kaura, neljän viljan, ruis)
2 dl vettä
1 pieni omena (luomu)
vauvakourallinen puolukoita (tuoreita tai pakastettuja)

  • Valmista puuro mikrossa normaaliin tapaan. Oma vakiosuhteeni on n. 1 dl hiutaleita ja 2 dl vettä kuumennettuna täydellä teholla 1:45 minuuttia.   
  • Puuron kypsyessä, raasta omena hienoksi raasteeksi. Luomuomenasta voit huoletta hyödyntää myös kuoriosan. 
  • Lisää tuoreraaste ja puolukat (tuoreet tai jäiset) mikrokuumaan, valmiiseen puuroon. Sekoita ja lisää tarvittaessa hiukan vettä, mikäli koostumus on liian paksu.
Viileä raaste ja etenkin jäisinä lisätyt pakastepuolukat jäähdyttävät puuron nopeasti syöntivalmiuteen.



Ja sitten vain lusikoimaan!

Oman puurokulhoni ääreltä,
 - M





Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!