Top Social

Vauva- ja perheruokareseptejä oman kodin koekeittiöstä

Foodie-vauva linkittyy Onni Blogeihin

9/20/2015
Näin viikon päätteeksi vielä hiukan uutisia! Tästedes Foodie-vauva löytyy myös Onni Blogit -blogiyhteisöstä. Siltä varalta, että Onni Blogit on sinulle vielä uusi tuttavuus -  kyseessä on siis uusi arkisista ja aidoista blogeista rakentuva yhteisö. Yhteisöön kuuluvat blogit ja bloggarit toimivat itsenäisesti vastaten kukin omasta sisällöstään - näin ollen Foodie-vauva jatkaa tästedes tuttuun tyyliin omalla linjallaan.

Yhteisöön kuuluu niin kokeneita kuin aivan tuoreitakin bloggaajia, uusia näkökulmia ja rikas paletti erilaisia aiheita. Omaan seurantalistaani löytyivät jo mm. DIY kierrätysmuotiin keskittyvä Cause to Wear, tyylikkäästi juhlaideoista bloggaava Kaikki Paketissa sekä seesteisesti hyvänmielen ja -olon asioita tarjoileva Kuiskauksia. Yhteisöön kuuluu jo yli 40 blogia - käy siis löytämässä omat uudet suosikkisi.

Vastedes blogin oikeasta laidasta löytyy punainen Onni Blogit -ikoni, jonka kautta pääset lennossa siirtymään sivustoon ja tutustumaan siihen kuuluviin blogeihin. Klik vaan!

Onni Blogit

Onnelisin sunnuntaifiiliksin ja rentoa iltaa toivotellen,

-M

PS. Uutta postausta tulossa huomiseksi. Eli tutulla ma & pe -päivitystahdilla jatketaan! 

3 kommenttia on "Foodie-vauva linkittyy Onni Blogeihin"
  1. Onnea :) Onnissa on kyllä mukana ihan huikea tiimi erilaisia bloggaajia.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset tervetulotoivotuksista Miina ja Nadja! Mukava liittyä osaksi Onnilaisia :) Ja tosiaan, yhteisöstä löytyy koko ajan uusia, kiinnostavia blogituttavuuksia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!