Top Social

Vauva- ja perheruokareseptejä oman kodin koekeittiöstä

Vauvavuoden tahrataistoa ja joulusiivousmaniaa - Mukana arvonta ja etukoodi!

12/11/2015

Yhteistyössä Liizi, vuokraamo verkossa 
Puklua sohvanpäällisessä.
Avocadoa tiiviisti mattoon liiskattuna. 
Sitä itseään olohuoneen vaaleassa karvalankamatossa.
Kauramaitoa nokkamukista villamattoon roiskittuna.
Kesäkurpitsaröstit viskattuna ruokapöydän tuolien istuinpäällysteille.
Taaperon vahinkolirahduksia valkoisella puuvillamatolla ja nojatuolin kyljessä.
Epämääräisiä kahviläiskiä siellä sun täällä koomassa kompuroineiden vanhempien jäljiltä.

Nice. Mutta näinhän se on, vauvavuosi jättää jälkensä kodin tekstiileihin. Sormiruokailu ja lusikan käytön opettelu ovat positiivisia juttuja, mutta argh välillä arki on raivostuttavan sottaista, tahmaista ja ryvettynyttä. Tahraisen läikikäs villamatto ruokapöydän alla ei kiitä kohtaloaan.

Ja joulu lähestyy. Tunnustaudun maaniseksi joulusiivoojaksi. Mattojen raahaaminen pesulaan tuntuu nyt ylitsepääsemättömältä logistiselta operaatiolta. Lumipesukaan ei taida tänä vuonna tulla täällä mustassa etelässä kysymykseen. Ja mistä apu huonekalukankaiden raikastamiseen?

Ratkaisu löytyi kuin tilauksesta, kun sain mahdollisuuden testata uuden Liizi -verkkovuokraamon palveluja. Ja kyllä - heidän monipuolisesta tuotevalikoimastaan löytyi joulusiivoukseni pelastajaksi Kärcherin tekstiilipesuri!


Kärcher saapui käyttövalmiina kotiovelle, lapsi lähti hoitoon mummolaan ja muutaman tunnin päästä matot ja huonekalut oli hurruteltu raikkaiksi. Aikamoinen peli oli tuo Kärcher - sohva ja nojatuoli paljastivat alkuperäiset värinsä ja matot (jopa se kovia kokenut villamatto) raikastuivat silmissä.

Nyt kelpaa joulun tulla. Ja hui hai tuleville töhryille - eivätpä enää haittaa, kun kerran tehokkaita apuvälineitä puhdistukseen on näin näppärästi ja edullisesti saatavilla. Luulenpa, että Kärcher tilataan meille Liiziltä kylään taas, kun kevätsiivousten aika koittaa.  



Liizi tarjosi ystävällisesti 50 euron lahjakortin palveluihinsa, jonka saa haltuunsa yksi onnekas lukija. Lahjakortilla voit lunastaa käyttöösi esim. tekstiili- tai höyrypesurin tai jonkin muun tarvitsemasi tuotteen heidän valikoimaastaan. Tehokkaiden siivousvälineiden lisäksi Liizin kautta voit vuokrata näppärästi myös lastentarvikkeita vaikkapa ensi- ja matkasänkyjä sekä matkarattaita. Käy kurkkaamassa valikoimasta omat suosikkisi Liizin sivuilla.

Ja itse vuokraushan toimii vaivattomasti - valitse tuote ja varaa sen haluamallesi ajanjaksolle verkossa. Halutessasi saat tilattua tuotteen kotiinkuljetettuna. Vuokra-ajan päätyttyä palautus onnistuu näppärästi Postin asiakaspalautuksena. Jos asustelet pääkaupunkiseudulla, voit myös asioida Liizin uudessa nouto- ja palautuspisteessä Jätkäsaaressa.


Osallistu lahjakohtin arvontaan jättämällä kommentti tämän postauksen kommenttiboxiin pe 18.12. klo 23.59 mennessä. Tuplaa arpaonnesi tykkäämällä lisäksi Foodie-vauvan Facebook-sivusta


Jakamistalous rules!

Tyytyväinen joulusiivousmaanikko,

-M

PS. Jos arpaonni ei tällä kertaa suosi, hyödynnä Liizin tarjoama etukoodi FOODIE, jolla saat ilmaisen toimituksen (postipaketti) yli 30 euron lastentarvikevuokraukseen. Koodi on voimassa 31.1.2016 asti.
15 kommenttia on "Vauvavuoden tahrataistoa ja joulusiivousmaniaa - Mukana arvonta ja etukoodi!"
  1. Meillä on tuo tekstiilipesuri omana! On maksanut itsensä todella monta kertaa jo takas. Paras ostos vähään aikaan meidän taloudessa. Ostettiin se 2 vuotta sitten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä näppärä peli :) Meillä kerrostaloasunnon niukat säilytystilat eivät salli noin ison vempaimen omistamista. Vuokrausmahdollisuus oli meille siis loistojuttu.

      Poista
  2. Mä niiiin tarttisin tollasen :D edes pariks tunniks..niin ja osallistun arvontaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän tunteen ;) toivotaan, että arpaonni suosii.

      Poista
  3. Poika 11kk ja kaksi koiraa pitää huolen että siivousta riittää. Tekstiilipesuri tulisi erittäin tarpeeseen :).

    VastaaPoista
  4. Ah me niin tarvittais mattoputsausta! T. 7,5kk puklupimun äiti

    VastaaPoista
  5. Todellakin tarvittaisiin. Kaikki matot puhtaaksi. Ja etenkin olkkarin matto on ihan puklussa. Sängyn patjat kaipais myös freesausta kun ei pakkasiakaan ole näköpiirissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, patjat olisi myös saanut tuolla hyvin putsattua. Täytyy ensi kerralla kokeilla - hyvä idea!

      Poista
    2. Onnea Heidi - olit onnettaren suosiossa! Lähettäisitkö sähköpostiosoitteesi minulle foodievauva@gmail.com, niin saadaan lahjakortti oikeaan osoitteeseen.

      Poista
  6. Kuulostaa hyvältä toi tekstiilipesuri. Täällä sihva aina sen näköinen, että voi huh huh..

    Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sohva on ollut meilläkin kovilla. Varsinkin silloin pukluvaiheessa ;)

      Poista
  7. Kaksi arpaa!
    t. mallukka
    marja-anneli@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Tiina P osallistuu yhdellä arvalla.
    tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

    VastaaPoista
  9. Tulisi niin tarpeeseen, ehdottomasti mukana! Tosi kiva blogi sulla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!