Top Social

Vauva- ja perheruokareseptejä oman kodin koekeittiöstä

Pohjoismaisen äidin on helppo hymyillä

5/05/2015


Yle uutisoi tänään Norjan nousseen Suomen ohi äideille parhaimpana maana asua. Kyseessä on Pelastakaa Lapset ry:n raportti, joka arvioi äitien hyvinvointia maailman suurkaupungeissa.

Suomi, kuten myös muut  Pohjoismaat pitävät listauksessa perinteiseen tapaan kärkisijoija. Samanaikaisesti listauksessa heikoimmin sijoittuneet maat tulevat lähinnä Saharan eteläpuolisesta Afrikasta eli köyhistä valtioista, jotka ovat usein konfliktien keskellä hauraita. 

Osallistuin aiemmin tänä keväänä Vaaka ry:n vauvakassikeräykseen. Kelan äitiyspakkaus ilahdutti itseäni paljon - halusin jakaa tämä ilon jollekin, jolle vauvanvaattet ja -liinavaatteet eivät ole vastaavanlainen itsestäänselvyys.

Oma kassini suuntaa kohti Afrikkaa Senegalia. Aamun uutisen valossa tuntui hyvältä, että päätin toimittaa pienen vaatepakettini juuri Senegaliin. Pieni vaatelahjoitus ei luonnollisesti ratkaise mitään isoja ongelmia, mutta toivon sen tarjoavan jollekin tuoreelle äidille ja vauvalle pienen valonpilkahduksen ja helpotusta arkeen.

Vaaka ry:n vauvakassikeräys on käynnissä vielä 10.5. asti. Eli vielä ennätät koota kassin ja olla mukana auttamassa! Tarkista ohjeet ja kassien vastaanottopisteet täältä.
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!